Groothandel met
een volledig aanbod
verse voeding

Fresh

Als groothandel selecteert en verdeelt UpFresh +6.000 verse producten van dierlijke en plantaardige afkomst. Als klant kan je deze producten makkelijk bestellen via onze webshop. Volgens de laatste trends en op het ritme van de seizoenen. Vandaag besteld, morgen geleverd.
Up Fresh fijnevleeswaren U image | UpFresh

Al meer dan 75 jaar actief in de branche

Upfresh is meer dan een doorsnee groothandel; we combineren zakelijke visie met concrete waarde en onderhouden samenwerkingen met maar liefst 450 leveranciers. Als groothandel positioneren we ons als een 'one-stop-shop' voor klanten, waarbij weeen divers en uitgebreid assortiment aanbieden dat varieert van bekende nationale merken tot unieke, lokaal geproduceerde ambachtelijke producten

UNIEKE CONCEPTEN

Eigen kwaliteitsmerken

Quality

UpFresh, als groothandel, kiest alleen de beste producten voor jouw zaak door strenge eisen, korte opvolging en een uniek aanbod van eigen merken. Elk product wordt grondig getest op kwaliteit voordat het ons merkenlabel krijgt.

  • Fermette

    Fermette is een innoverend totaalaanbod van traiteurproducten, fijne bereidingen en gesmaakte klassiekers. Met de vertrouwde kwaliteit. Het zijn toppers in een schitterende presentatie en met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

  • Dyne

    Dyne is een gevarieerd assortiment van kant-en-klaargerechten. Van apero tot dessert. Altijd lekker, vers en artisanaal. Met specialiteiten, traditionele gerechten en aandacht voor de presentatie.

  • Père Lejeune

    Het plezier van het dienen. Wie kopproducten zegt, denkt meteen aan Père Lejeune. Met meer dan 85 jaar ervaring op de teller, is Père Lejeune de referentie voor kopproducten van topkwaliteit.