Klantendienst

Onze diensten
voor klanten

Bij UpFresh sta je als klant centraal. Elke beslissing die we nemen, elk product dat we toevoegen aan ons assortiment, elke trend die we op gang trekken is geïnspireerd door jou. Samen gaan we voor beter, elke dag opnieuw. In nauw overleg en met oplossingen waar iedereen sterker van wordt.
UPFRESH Account Manager | UpFresh

UpFresh voor je winkel

Accountmanager
tot je dienst

Bij UpFresh heb je een echte versexpert als persoonlijke adviseur. De accountmanager bezoekt je winkel en begeleidt je van a tot z naar een sterker, aantrekkelijker versaanbod waarmee je het verschil maakt met je concurrenten. Als onestopshop hebben we alles in huis om je volledig te ontzorgen.

Naamloos 127 bewerkt | UpFresh

Lokaal
verankerd

UpFresh kent de smaakvoorkeuren, de streekproducten en de delicatessen in jouw regio. Een unieke troef voor je buurtklanten.

Naamloos 586 bewerkt | UpFresh

POS en
verkooptools

Naast je aanbod boost UpFresh ook je marketingmachine. We werken acties en promo’s uit op maat van jouw zaak en geven je alle verkooptools in handen.

Naamloos 250 bewerkt | UpFresh

Begeleiding
en advies

Geniet mee van jarenlange ervaring en expertise in de versmarkt. Je accountmanager denkt graag met je mee en geeft je gericht advies. Van a tot z.

Up Fresh U image05 | UpFresh

UpFresh = win-win

Ons aanbod
voor starters
en ondernemers

Heb je ook een passie voor smaak? Ben je trots op je product en wil je het delen met de hele wereld? UpFresh zoekt voortdurend nieuwe topproducten voor het versassortiment. Met een volledige omkadering, toegewijd advies en nationale dekking. Ook voor start-ups.

Up Fresh kaas U image 03 | UpFresh

Verse convenience

Alles onder 1 dak

UpFresh is je onestopshop. In het uitgebreide assortiment vind je werkelijk alles voor je eigen aanbod. Van lekkere sauzen tot sprankelende dranken en van zuivelproducten tot bladerdeeg. Zo geeft UpFresh je versassortiment vorm, voor een snelle hap of voor een uitgebreid menu in meerdere gangen. Zonder van hot naar her te lopen.

Promo

Bekijk onze
publicaties

UPFRESH IS WIN-WIN

SAMEN VOOR EEN
WIN-WIN PARTNERSHIP

Vanuit een passie voor de eindeloze wereld van smaken bouwde UpFresh waardevolle expertise en een rijk netwerk op. Op een continue stroom van vernieuwing en creatieve concepten tillen we de verse voedingsindustrie naar een hoger niveau. Voor een nog breder, hoogwaardiger en aantrekkelijker versaanbod. Voor en met onze klanten.