Leverancier bij UpFresh

Maak een succes
van je product,
samen met UpFresh

Leverancier worden

Nobele producten verdienen respect en waardering. Bij UpFresh krijgen je producten de nodige egards. Met onze expertise en ons netwerk als sterkhouders maken we jouw product samen tot een echt succes.
Up Fresh U image18 | UpFresh

2.700 verkooppunten

De Grootste
Verdeler

Via UpFresh heb je toegang tot meer dan 2.700 professionele klanten. Zij kiezen voor UpFresh voor het ruime aanbod, de korte lead time en de white glove delivery, om maar enkele troeven te noemen. Als leverancier ben je op slag vertegenwoordigd in maar liefst 2.700 verkooppunten. We leveren in elk dorp in België.

Up Fresh Leveranciers horizontal image 01 | UpFresh

Ons aanbod

Wat UpFresh
te bieden heeft

UpFresh is geen verdeler, maar een echte partner. Je doet een beroep op 75 jaar expertise en ervaring met elk facet van de versmarkt. Op vlak van product, logistiek en marketing kom je terecht in een goed geolied team, dat zijn strepen al heeft verdiend. Een ideale groeibodem voor jouw product.

Up Fresh U image enjoy02 | UpFresh

Start-ups

UpFresh
voor starters

Als beginner een nieuw product in de markt zetten is geen sinecure. UpFresh ondersteunt je als starter bij het finetunen en vermarkten van je ideeën. Onze ruime product- en productiekennis is jouw geheime wapen in je opstartfase. Ons team helpt je graag verder.

Up Fresh Leveranciers horinzontal image 02 | UpFresh

Vers

Ultravers,
onze specialiteit

Een grote voorraad verse producten en een korte lead time zijn de UpFresh-garantie voor ultravers. Door optimale stockage- en transportcondities komt je product in topvorm bij de klanten terecht. En dat is de beste reclame voor: traiteurproducten, salades, kaas, fijne vleeswaren, vers vlees & serviceproducten

UpFresh is win-win

Samen voor een
win-win partnership

Vanuit een passie voor de eindeloze wereld van smaken bouwde UpFresh waardevolle expertise en een rijk netwerk op. Op een continue stroom van vernieuwing en creatieve concepten tillen we de verse voedingsindustrie naar een hoger niveau. Voor een nog breder, hoogwaardiger en aantrekkelijker versaanbod. Voor en met onze leveranciers.