Jouw doel, onze missie

Waarom UpFresh goed
is voor je zaak

Gedreven door smaak gaat UpFresh 100 procent voor jouw zaak. Met een ruim assortiment en toegewijd advies van je accountmanager stellen we een versgamma samen dat je zaak naar een hoger niveau tilt. Hier vind je klassiekers van de beste kwaliteit en nieuwe artisanale producten. Snel en veilig bij je geleverd.

White glove service

We gaan voor excellente zorg, uitmuntende diensten en piekfijne leveringen. Met oog voor detail en de grootste voorzichtigheid selecteren we onze verse producten, om ze vervolgens in de beste omstandigheden naar je toe te brengen. Van orderverwerking tot advies van een versconsulant. Dat is onze attitude met fluwelen handschoentjes.

DSCF6894 bewerkt | UpFresh

Onze stock

Bij UpFresh behouden we een optimale stock. Zo garanderen we je een snelle en efficiënte levering, wat je ook nodig hebt en tijdens eender welke periode. Uiteraard rusten onze producten er, tijdens hun korte verblijf, in een optimale omgeving. Want ultravers is onze missie.

Loyaliteits- programma

Bestellen wordt beloond. Koop producten waar U-coins aan verbonden zijn op onze webshop of op UpFresh Food Markets. Zo spaar je het hele jaar door voor mooie geschenken of cheques. Shop till you drop, op ons loyaliteitsprogramma. Of de manier van UpFresh om je te bedanken voor het vertrouwen.

E-commerce

Bestel gemakkelijk vanuit je zetel, wanneer je maar wil. Online is UpFresh 24/7 open. Ons webplatform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je vindt er niet enkel een enorm uitgebreid productassortiment, maar ook heel wat info. En als bonus verzamel je, terwijl je shopt, loyaliteitspunten.

UPFRESH E Commerce | UpFresh

Advies accountmanager

De accountmanager is je vertrouwenspersoon bij UpFresh. Hij of zij stelt je de nieuwe producten voor en brengt je op de hoogte van interessante promo’s. Vanuit diepgravende expertise in de versmarkt adviseert de accountmanager in functie van jouw zaak en winkelconcept. Om samen te groeien.

Korte lead time

Verse voeding vraagt om een snelle service. UpFresh heeft de kortste lead team van alle Belgische versplatformen. Onze 3 logistieke platformen, in Oostende, Sint-Katelijne-Waver en Barchon, maken ons wendbaar en flexibel. Vandaag besteld voor 18 uur, de volgende dag vers geleverd!

Onze missie

UpFresh Mission Statement

UpFresh streeft steeds naar een diepgang van smaken in combinatie met een divers en vernieuwend aanbod van kwalitatieve en verse producten. Met een sterk netwerk en een uitgebreide expertise inspireren we onze klanten elke dag opnieuw om hun verse producten naar een hoger niveau te tillen. Met een gedeelde passie voor authentieke producten als smaakvolle basis.

Drie distributiecentra

Vanuit Oostende, Barchon en Sint-Katelijne-Waver levert UpFresh nationaal in 1 dag. Naast snelheid winnen we zo ook aan duurzaamheid. Minder kilometers is minder belasting op het milieu en daar worden onze producten enkel beter van. En jij als klant of leverancier dus ook.

UPFRESH Distributie | UpFresh

UpFresh is 24/7 open

UpFresh is je partner voor verse, kwalitatieve producten. En dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Ons ruime assortiment raadpleeg en bestel je eenvoudig via de webshop. Bestel je voor 18 uur? Dan wordt je bestelling de volgende dag vers geleverd.

Huisbeurs

We dompelen je twee keer per jaar onder in de wondere wereld van UpFresh. Tijdens de huisbeurs ontdek je nieuwe concepten, proef je verrassende smaken en stellen we je aantrekkelijke producten en actuele promoties voor. In een gemoedelijke sfeer en omringd door gelijkgezinden.

Demowagen

De goed gevulde ‘beurs op wielen’ komt naar je toe. Zo ontdek je UpFresh-toppers en sterke merken eenvoudigweg op je eigen locatie. Met een assortiment op maat van je actuele noden en de expertise van je accountmanager is het de ideale manier om je eigen aanbod op punt te zetten.

Onze visie en waarden

Samen voor een memorabele smaakervaring

Gedreven door de passie voor smaak gaan we bij UpFresh elke dag voor ultravers. Voor en samen met onze klanten en leveranciers. We willen inspireren en blijven vernieuwen, met een duurzame kijk op de wereld en op de versindustrie.

UpFresh verzamelt zoveel mogelijk smaken en maakt een strenge selectie. Aangevuld met eigen concepten ontstaat zo een uniek versassortiment. In een wereld waar er een overvloed is aan massaproductie en industriële eenheidsworst maakt UpFresh het verschil. Met smaken die raken.