Leverancier worden

Lever je producten
aan upfresh

Om onze kwaliteits- en innovatiebelofte waar te maken, rekenen we op ambitieuze leveranciers. Bij UpFresh omringen we ons met gelijkgezinden, producenten die vanuit een oprechte passie voor smaken elke dag het beste van zichzelf geven. Voor een breed publiek en met maximale ontzorging, via UpFresh.
UPFRESH Product Development | UpFresh

Unieke concepten

Product
development
bij UpFresh

UpFresh staat gekend om haar nieuwe producten en sterke eigen merken. Daarnaast lanceren we ook unieke concepten voor onze verspartners. Een extra service waardoor we met je meedenken, mee creëren en meegroeien. Tastbare concepten, helemaal in lijn met de trends.

Naamloos 131 bewerkt | UpFresh

Distributie en verdeling

Samen met UpFresh verover je de nationale markt. Stap voor stap zetten we je product op de kaart. Met de route to market die het best aansluit bij je concept.

Naamloos 638 bewerkt 2021 09 17 112837 klib | UpFresh

Leveranciers voor onze merken

UpFresh biedt meer dan een ruim assortiment kwalitatieve versproducten. Als echte conceptenbouwers creëren we sterke merken. Met advies op maat en met jouw input.

Naamloos 170 bewerkt | UpFresh

Marketing en juridisch advies

Ons expertenteam staat voor je klaar. Van gericht advies op maat van jouw producten tot marketing en zelfs juridische ondersteuning.

Up Fresh U image07 | UpFresh

Love global, act local

Import van
internationaal lekkers

De Belgische markt is rijk aan smaken. UpFresh voegt er een vleugje internationaal lekkers aan toe. Op wekelijkse basis voeren we de beste producten in vanuit Italië, Frankrijk, Duitsland, Denemarken … Onze groepstransporten houden de ecologische voetafdruk beperkt en maken de Belgische markt ook vlot toegankelijk voor kleine leveranciers in het buitenland. Omdat hoogwaardige producten alle kansen verdienen.

Up Fresh leveranciers startup U image 01 | UpFresh

START-UPS

UPFRESH
VOOR STARTERS

Als beginner een nieuw product in de markt zetten is geen sinecure. UpFresh ondersteunt je als starter bij het finetunen en vermarkten van je ideeën. Onze ruime product- en productiekennis is jouw geheime wapen in je opstartfase. Ons team helpt je graag verder.Als beginner een nieuw product in de markt zetten is geen sinecure. UpFresh ondersteunt je als starter bij het finetunen en vermarkten van je ideeën. Onze ruime product- en productiekennis is jouw geheime wapen in je opstartfase. Ons team helpt je graag verder.

UPFRESH IS WIN-WIN

SAMEN VOOR EEN
WIN-WIN PARTNERSHIP

Vanuit een passie voor de eindeloze wereld van smaken bouwde UpFresh waardevolle expertise en een rijk netwerk op. Op een continue stroom van vernieuwing en creatieve concepten tillen we de verse voedingsindustrie naar een hoger niveau. Voor een nog breder, hoogwaardiger en aantrekkelijker versaanbod. Voor en met onze leveranciers.