De fusie tussen Franky Fresh Food en UpFresh krijgt officieel groen licht

Wortegem-Petegem, Oostende, 06/11/2023. – De familiale groothandels in verse voeding Franky Fresh Food en UpFresh kregen groen licht om de aangekondigde fusie ook effectief te realiseren.
Beeld vlagjes mailing 003 | UpFresh

In het voorjaar kondigden de familie Depuydt (Upfresh) en de familie Naessens (Franky Fresh Food) aan hun krachten te willen bundelen in één groep. Zoals wettelijk voorgeschreven werd de procedure opgestart bij de Belgische Mededingingsautoriteiten om te voldoen aan alle gebruikelijke voorwaarden.

Deze laatste deelde recentelijk haar positief advies mee, waardoor de goedkeuring tot fusioneren nu officieel een feit is. De nieuwe groep telt zeven vestigingen, meer dan 400 medewerkers en 120 jaar ervaring en ondernemerschap. De beide families zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet:

“Naast fierheid, voelen we nu vooral de drive om dit mooie project met de grootste zorg concreet vorm te geven. Met de schaalvoordelen, synergiën en opportuniteiten op diverse domeinen, brengt deze fusie voor zowel klanten, leveranciers als medewerkers enkel maar positieve evoluties met zich mee” aldus Kurt Depuydt. “De ambities zijn groot maar gezond, waarbij we uiteraard de vertrouwde partner blijven voor een breed & kwalitatief assortiment producten met een excellente service” vult Veerle Naessens aan.

Vanuit de sterktes en lokale verankering van elke partij, kan het échte werk nu van start gaan. Alle stakeholders zullen tijdens de realisatie van de ambitieuze samenwerking op tijd en stond op de hoogte gehouden worden.

DE FUSIE TUSSEN FRANKY FRESH FOOD EN UPFRESH KRIJGT OFFICIEEL GROEN LICHT | UpFresh

Van links naar rechts: Yves Depuydt – Kurt Depuydt – Veerle Naessens – Willy Naessens