UpFresh Food Market Oktober 2023

KOM HET NAJAAR PROEVEN & LAAT JE INSPIREREN!
Banner landingspagina 1522x642px | UpFresh

Als hét versplatform van België, willen wij jou inspireren met traditionele najaarsproducten en een mooi aanbod aan nieuwe producten. Daarom nodigen wij jou graag uit op onze UpFresh Food Market. Deze keer organiseren we niet één, maar 2 identieke UpFresh Food Markets:

 • UPFRESH FOOD MARKET NORTH
  Woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2023
  Lauretum, Jabbeke
 • UPFRESH FOOD MARKET SOUTH
  Maandag 9 en dinsdag 10 oktober 2023
  Espace 58, Andrimont

Hier krijg je niet enkel de kans om te proeven & je te laten inspireren, maar geniet je ook van speciale promoties en de kans om te netwerken met collega's & foodies.

Schrijf je in >

Tijdens onze komende beurzen tonen we naast traditionele najaarsproducten ook een reeks nieuwe en inspirationele gamma's:

 • FERMETTE - Authentiek Belgisch Vakmanschap in Elke Snede
  Ontdek de fijne vleeswaren van het merk Fermette, speciaal samengesteld om de rijke traditie van Belgisch vakmanschap te ervaren.

  Elk product, met zijn 100% Belgische herkomst, belooft jou een authentieke smaak en balans. Ambachtelijk bereid, verzekert Fermette jou enkel van het allerlekkerste en meest verse op de markt.
 • ENSOR - Meesterschap in Kaas - Puur, Rijk en Traditioneel
  Duik in de verfijnde wereld van kaas met het merk Ensor, waar traditioneel vakmanschap en puurheid samenkomen.

  Proef de zuivere, volle en zachte smaken van onze kazen, natuurlijk gerijpt op de unieke hoeveboerderij van De Moerenaar. Laat je verleiden door de expertise van Ensor en ontdek de rijke wereld van authentieke kaassmaken.
 • DYNE - Fresh, tasty and artisan
  Verken de wereld van premium maaltijden met het merk Dyne, met zorg samengesteld voor jou door ware vakmensen. Als professional weet je de balans tussen lekker, vers en artisanaal te waarderen, en dat is exact wat Dyne je biedt.

  Onze maaltijden, variërend van apéro tot dessert, zijn bereid met enkel hoogwaardige ingrediënten. Ze bieden een vernieuwende smaakervaring die past bij elk budget.
 • TARTISAN - Ambachtelijke Smeersalades
  Proef de premium smeersalades van het merk Tartisan, zorgvuldig bereid voor jou door echte vakmensen.

  Als verkoper waardeer je zeker de combinatie van lekker en ambachtelijk. Onze smeersalades bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten, en elke portie belooft versheid en vernieuwing.

Schrijf je in >